Siljeströms fjällgård

Varmt välkomna till Siljeströms!

Huset har gått i generationer sedan 1907 - vi är nya ägare sedan 2016 och ska försöka förvalta husets fantastiska historik samtidigt som vi kommer att renovera och varsamt återställa huset de närmsta åren.

Siljeströms fjällgård är ett genuint boende för den lite större gruppen! Här finner ni en fristad med den orörda naturen in på knuten. Om vintern lockar preparerade längdspår och fartfyllda backar - sommartid lockar fina fiskevatten och ett paradis för fjällvandrare. En helg eller vecka på Siljeströms passar alla, sommar som vinter - från aktiva friluftsutövare, härliga skidåkare i backen eller i spåret eller för skoteråkaren som lockas av den storslagna naturen i och runt Tänndalen!

Siljeströms har varit en familjeägd fjällgård i generationer och är välkänd i området. Fastigheten kan hyras veckovis eller kortvecka av den stora familjen, släkten eller två/tre/fyra familjer som går samman alternativt av företag, skidklubbar, skoteråkare, föreningar eller golfspelare som söker ett trevligt och genuint boende där man har plats att umgås och laga mat på kvällarna efter en dag på fjället! Fjällgården har 16 rum med sammanlagt 43 bäddar fördelat på bottenvåning med vardagsrum, matsal och kök. På andra och tredje våningen finns sovrum samt stor bastu och duschrum. Huset passar lika bra för den mindre som den stora gruppen.

Vår fjällgård är en äldre fastighet med en gedigen historia och med mycket charm att uppleva - välkomna!

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.