Hitta till oss

Siljeströms fjällgård är belägen i natursköna Tänndalen och har ett unikt läge med bra access och sol hela dagen! Byggnaden ligger i direkt anslutning till riksväg 84 och du reser enklast hit med bil. Parkering finns i direkt anslutning till huset. Det finns även möjlighet att åka bussen "Härjedalingen" som stannar nära huset eller varför inte med flyg till Röros eller Sveg. Vidare transport ut till området kan ordnas med taxi. Skidbussen tar dig till områdets alla alpina skidsystem inom Västra Härjedalen.

I Tänndalen finns alpina skidanläggningar, sportshop, skidskola och fjälldelikatesser.Unikt läge och vacker utsikt över omkringliggande fjällmassiv och dalgång. Nära till service och aktiviteter såväl sommar som vinter.

Bil

Det är 58 mil från Stockholm och Mälardalen. Lämplig resväg är E4 till Hudiksvall, vidare mot Ljusdal- Sveg- Funäsdalsfjällen.
"Dalavägen" över Mora- Sveg- Funäsdalsfjällen är också ett alternativ.
Från Sundsvall är det 30 mil, från Örebro 54 mil, Göteborg 68 mil och Malmö 98 mil

Buss

Snabbussen Härjedalingen går regelbundet hela året från Stockholm, Uppsala och GävIe. Även från Göteborg under högsäsong.
"Tågplus" (Tåg och buss) fungerar också bra från hela landet.

Flyg

Det bästa alternativet är att flyga till Röros via Oslo. På ca 3 timmar från Arlanda är du på plats i Funäsdalsfällen, inkl flygtaxi-transfer från Röros. Du kan även flyga till Sveg eller Östersund

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.